Marketingový plán firmy - konkurenčná výhoda - Serina, Pavol
Marketingové nástroje a podnety v procese inovovania na globálnej konkurenčnej úrovni. Praktické skúsenosti a využitie moderných metód zostavovania marketingového firemného plánu.