Měření výkonnosti společností - Grof, Martin
Meranie výkonnosti spoločnosti (Enterprise performance management - EPM) ako jeden z kľúčových stavebných kameňov pri kontrole ekonomickej bilancie spoločnosti. Funkčné oblasti EPM: tvorba konsolidovanej účtovnej závierky, tvorba finančného a výrobného plánu, jeho modelovanie a vyhodnotenie, výpočet profitability výkonov a služieb, generovanie výkazov potrebných pre riadenie spoločnosti.