Odměňování: trendem je flexibilita - Kortišová, Natália
Benefity ako dôležitá súčasť firemnej kultúry a imidžu firmy. Systém flexibilne voliteľných zamestnaneckých výhod. Prehľad zamestnaneckých benefitov podľa najčastejšej ponuky. Princípy nastavenia efektívneho systému benefitov. Význam pravidelného vyhodnocovania systému benefitov. Konkurencieschopnosť a finančné možnosti zamestnávateľa.