Dravce z General Atomics - Pressburg, Adrian Peter
Urýchlenie zavádzania nových technológií a zbraní po útokoch na USA 11. septembra 2001. Bezpilotné lietadlá použité v odvetných vojenských útokoch na Afganistan. Výrobca týchto lietadiel - General Atomics. História spoločnosti General Atomics. Technické údaje lietadla Predator MQ-1. Predátory využívané aj pri pátraní po obetiach požiarov.