Zásady účtovania dlhodobého hmotného majetku - Mráziková, Janka
Členenie majetku účtovnej jednotky z časového hľadiska - dlhodobý a krátkodobý majetok. Predmet účtovania dlhodobého hmotného majetku. Príslušenstvo dlhodobého hmotného majetku. Náklady súvisiace s obstaraním dlhodobého hmotného majetku. Obstarávacia cena dlhodobého majetku. Zúčtovanie kapitálových transferov.