Linked in - Ksenzsighová, Beata
Vyhľadávanie potenciálnych zamestnancov cez sociálne siete. LinkedIn - sociálna sieť, ktorá umožňuje prepojenie s pracovným trhom. Zaujímavý nástroj k aktívnemu hľadaniu zamestnania a oslovenia potenciálneho zamestnávateľa na podobnom princípe ako sme zvyknutí u Facebooku. Diskrétnosť zaručená.