New generation of FTAs - the key to intensify the co-operation of the EU and Asian countries? - Pluskalová, Katarína
Multilaterálna, regionálna a bilaterálna úroveň spolupráce medzi Európskou úniou a Áziou. Obchodná politika Európskej únie. Nová generácia dohôd o voľnom obchode medzi EÚ a ázijskými ekonomikami.