Som talent. A čo ďalej? - Švorcová, Petra
Talent manažment programy ako rozvojový nástroj pre kľúčových hráčov vo firme. Správna identifikácia talentov ako základný pilier úspechu programu na rozvoj kľúčových ľudí. Ako funguje talent manažment v praxi.