K niektorým aspektom interpretativizmu v sociálnom poznaní - Sedová, Tatiana
Postavenie sociálnych a humanitných vied v rovine filozofie a metodológie sociálnych vied. Konanie a sociálne poznanie. Spolupráca filozofie a empirických vied.