Pojistný trh České republiky 1991-2010 - Mesršmíd, Jaroslav
Vývoj poistného trhu a základné trendy poisťovníctva v Českej republike v horizonte rokov 1991-2010. Hodnotenie výsledkov a bilancia za posledných dvadsať rokov.