Improvement of administrative procedure business processes running within regional self-governmental institutions - Grell, Michal
Zdokonalenie administratívnych procesov samosprávnych inštitúcií, analýza. Prechod od funkčného k procesnému manažmentu. Nástroje riadenia podnikových procesov. Modelovanie vybraných administratívnych procesov, cieľ modelovania. Možnosti portálu verejnej správy pre komunikáciu s občanmi cez elektronické služby.