Business demography - an instrument for assessing changes in growth and employment - Sodomová, Eva
Podniková demografia - založenie, prežitie, zánik podniku. EUROSTAT, demografická štatistika. Definícia základných termínov a indikátorov. Podnik, založenie podniku, zánik (smrť) podniku. Podniky s vysokým rastom.