Social entrepreneurship and social enterprises within the slovak labour market - Halagová, Lýdia
Sociálne podniky predstavujú na Slovensku nový fenomén, napriek tomu, že Európska únia podporuje iniciatívy sociálneho podnikania už druhým rámcovým programom. Špecifiká sociálneho podnikania a sociálnych podnikov na Slovensku. Identifikácia sociálnych podnikov na Slovensku a návrh typológie sociálnych podnikov vhodných pre podmienky slovenského trhu.