Perspektivy vnější prezentace České republiky v zahraničí - Tomalová, Eliška
Vplyv konkurenčného prostredia na vonkajšiu prezentáciu jednotlivých štátov. Snaha štátu zaujať a pozitívne naladiť hostiteľskú krajinu. Prezentácia Českej republiky v zahraničí prostredníctvom Českých centier. Problematika financovania centier. Vzťahy medzi Ministerstvom zahraničných vecí a Českými centrami. Dôraz na vhodne zvolené partnerstvo a dobrú spoluprácu vo vnútri konkurenčného prostredia.