Dohody soutěžitelů a evropské právo - Mesršmíd, Jaroslav
Základné ciele politiky v oblasti hospodárskej súťaže v poisťovníctve a právne podmienky pri uzatváraní dohôd medzi poisťovňami. Pravidlá hospodárskej súťaže vymedzené v Zmluve o fungovaní Európskej únie a nariadenia Komisie č. 1/2003, čl. 101 a pokyny o spolupráci (2011/C 11/01).