Biomasa - komodita ovplyvňujúca rozvoj a rast konkurencieschopnosti poľnohospodárskych podnikov - Tóth, Miroslav, 1961-
Podmienky, príležitosti a prekážky pri produkcii biomasy. Biomasa podľa v súčasnosti dostupných zdrojov. Biomasa podľa produkčného odvetvia. Lesná biomasa. Bariéry pre využívanie biomasy na premenu tepla. Trhové bariéry. Výroba bioplynu. Prekážky v ekonomickej oblasti. Celkový a technický potenciál obnoviteľných zdrojov energie (OZE), podiel jednotlivých zdrojov energie v percentách.