Bezpečnost při použití platebních karet na internetu - Rosol, Ivo
Niektoré riziká a protiopatrenia, ktoré súvisia s použitím platobných kariet pri internetových platbách. Platba cez internet prostredníctvom platobnej karty je v súčasnosti chápaná ako najrizikovejšia (skimming, phishing). Bezpečnostné riziká internetovej komunikácie založenej na protokoloch TLS/SSL. Dôveryhodnosť serverov a zabezpečenie webu certifikátom.