Budoucnost stavebních spořitelen stavebí spořitelny jako účelové spořitelny pro specifické životní události - Teplý, Petr
Analýza základných aspektov stavebného sporenia a jeho budúci model v Českej republike. Možnosti pôsobenia stavebných sporiteľní ako účelových sporiteľní pre špecifické životné udalosti.