Keď pivo varia ženy - Porubský, Juraj
Rozhovor s generálnou riaditeľkou Heinekenu Slovensko, Door Plantengou. Aké sú rozdiely medzi ženami a mužmi v biznise. Prečo sa firme vyplatí hľadať riešenia pre ženy na materskej dovolenke. Ako funguje rodinný život ženy manažérky. Čo by ženy mali spraviť, aby boli úspešné. Skúsenosti z Afriky. Ako sa riešia problémy na Slovensku. Sila smiechu. Marketingová stratégia. Inovácia trhu s pivom v podobe Radlera.