Hodnotenie úverovej spôsobilosti podniku prostredníctvom opčných modelov - Markovič, Peter, 1974-
Uplatnenie opčných modelov pri hodnotení úverovej spôsobilosti podniku tak z pohľadu krátkodobých ako aj dlhodobých úverových transakcií. Predpoklady uplatnenia Blackovho-Scholesovho modelu v turbulentom podnikateľskom prostredí.