Meranie a riadenie výkonnosti podniku metódou Balanced Scorecard - dotazníkový prieskum - Brixová, Janette
Strategický manažment z pohľadu poslania a cieľov podniku. Balanced Scorecard ako systém strategického plánovania a riadenia v podniku. Metóda BSC prepája ukazovatele finančnej a nefinančnej výkonnosti s víziou a stratégiou podnikateľských subjektov. Pomáha definovať strategické zámery podniku v oblasti financií, zákazníkov, interných procesov a v oblasti učenia sa a rastu. Výsledky dotazníkového prieskumu a ich využitie.