Ochráňte svoj majetok - Jurinová, Martina
Zachovanie hodnoty majetku v čase krízy. Stratégia privátnych bánk - bezpečnosť nadovšetko. Diverzifikácia ako jediný spôsob ochrany investícií v čase krízy. Menové riziko. Pevné výnosy. Stratégie, ako riadiť riziko klientského portfólia. Populárny nákup drahých kovov.