Statistics for sensory and consumer science, by Tormond Naes, Per B. Brockhoff and Oliver Tomic Hoboken - Horníková, Adriana
Recenzia publikácie: Statistics for sensory and consumer science od Tormond Naes, Per B. Brockhoff a Oliver Tomic Hoboken. Charakteristika publikácie. Publikácia je rozdelená do dvoch častí, každá s iným zameraním. Trinásť kapitol, stručná charakteristika. Štatisticky orientovaná publikácia.