Južný Sudán - veľká skúška pre svet - Balážová, Daniela
Južný Sudán - od 9. júla 2011 nový štát na mape sveta má jedinečné šance na rozvoj, ale zároveň balansuje na okraji priepasti. Dokáže táto krajina využiť potenciál nerastného i prírodného bohactva na úžitok obvyvateľov a stať sa úspešným učebnicovým africkým príkladom? Južný Sudán v číslach. Rozvojová pomoc Slovenska v Južnom Sudáne. Ekonomika a sociálne ukazovatele Južného Sudánu.