Zriaďovanie priemyselných parkov a ich vplyv na vývoj nezamestnanosti v ekonomike - Vidová, Jarmila, 1967-
Históriu budovania priemyselných parkov vo svete a v Slovenskej republike. Ich úloha vo vytváraní podmienok na budovanie hospodárskych vzťahov s významnými investormi, prílev zahraničného kapitálu, a predovšetkým znižovanie miery nezamestnanosti vytváraním nových pracovných miest v Slovenskej republike.