Skúšky na vysokej škole z pohľadu študentov - Belkovicsová, Daša, 1982-
Názory a postoje vybranej skupiny študentov Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave na procesy skúšania a hodnotenia na vysokých školách. Príspevok vznikol v rámci vypracovania záverečnej práce ku kolokviu k pedagogickému vzdelávaniu učiteľov Ekonomickej univerzity v Bratislave