[Encyklopedická príručka o znalostnej ekonomike] - Gonda, Vladimír
Úvaha o smerovaní ekonomiky a vymedzenie základných pojmov - poznatková ekonomika, vedomostná ekonomika a znalostná ekonomika, ktorými sa pomenúva schopnosť ekonomiky efektívne využívať vedomosti, informácie a najnovšie znalosti.