Hodnotenie osobnosti vysokoškolského učiteľa z pohľadu študentov - Repková, Denisa, 1983-
Hodnotenie osobnosti učiteľa študentmi vo výchovno-vzdelávacom procese ako aj z hľadiska jeho reálnych vlastností. Údaje získané dotazníkovým prieskumom na súbore študentov prvého, tretieho, štvrého a piateho ročníka Ekonomickej univerzity v Bratislave.