Implementácia princípov bolonského procesu v SR a ich vplyv na zmeny v terciárnom vzdelávaní - Chuguryan, Simona, 1977-
Postupné uvádzanie Bolonskej deklarácie do fungovania vysokého školstva na Slovensku. Uplatnenie bolonských princípov v SR, ktoré priaznivo ovplyvní mobilitu našich študentov a zvýši počet zahraničných študentov na slovenských vysokých školách. Zefektívnenie administratívnych postupov.