HR and regional development (Republic of Armenia) - Avetisyan, Sergey
Stručná charakteristika Arménska. Manažment ľudských zdrojov a vedomostný manažment. Vzdelávanie v Arménsku. Vzťahy a spolupráca Európskej únie a Arménska. Reformy vo vzdelávacom systéme Arménska.