Priestorový vývoj kreatívnych odvetví na Slovensku v období rokov 1996 - 2010 - Chovanec, Martin
Vznik firiem spadajúcich do definície kreatívnych odvetví, ktoré identifikujeme ako odvetvia majúce svoj pôvod v individuálnej tvorivosti, zručnosti a talente. Potenciál pre tvorbu pracovných miest a bohatstva prostredníctvom vytvárania a využívania ekonomického vlastníctva.