Miesto a úloha obnoviteľných zdrojov energií v stratégiách a politikách zabezpečenia a využívania zdrojov energií - Pružinský, Michal, 1952-
Stratégie a politiky súvisiace s otázkami zabezpečenia energetických zdrojov z pohľadu globálnych trendov a v podmienkach Slovenska. Trh s obchodovateľnými kvótami energie. Trh s energiami na Slovensku.