Estimation of cost of capital by CAPM in reality of Slovak capital market - Baculíková, Ľudmila
Majetkové náklady a metódy ich ocenenia. Model CAMP - Capital Asset Pricing Model, využitie modelu. Základný vzorec CAMP modelu. Kapitálový trh v Slovenskej republike. Model CAMP - informačné pramene.