Ekoterorismus v České republice a pardubickém regionu - Fuka, Jan
Problematika ekoterorizmu ako jednej z foriem reálnych hrozieb v spojení s možnosťou primárnych a sekundárnych dopadov teroristických akcií, ktoré môžu viesť k závažným haváriám a tým sa stávajú hrozbou nielen pre podniky ale aj pre regióny.