Efektívnosť výdavkov na vysokoškolské vzdelanie z pohľadu ich návratnosti - Belkovicsová, Daša, 1982-
Odhad návratnosti investícií do vysokoškolského vzdelávania v prístupe OECD. Metóda čistej súčasnej hodnoty. Súkromné a verejné náklady vchádzajúce do odhadu verejnej čistej súčasnej hodnoty. Návratnosť z dosiahnutého vzdelania. Faktory, ktoré ovplyvňujú mieru výnosnosti.