Financovanie sociálnej ochrany s dôrazom na efektívnosť verejných výdavkov - Repková, Denisa, 1983-
Zložky sociálnej ochrany. Spôsoby financovania sociálnej ochrany. Príjmy sociálnej ochrany. Výdavky na sociálnu ochranu. Medzinárodné klasifikácie funkcií sociálnej ochrany. Súčasné trendy financovania sociálnej ochrany. Hodnotenie súčasných trendov financovania sociálnej ochrany v Európskej únii. Prognóza zvýšenia verejných sociálnych výdavkov v dôsledku starnutia populácie do roku 2060.