New environmental governance of biodiversity - Belanová, Katarína, 1978-
Environmentálne vládnutie. Situácia v jednotlivých krajinách, regiónoch, oblastiach, rôzne podmienky. Štruktúra správy, režimov a biodiverzity v Európe. Environmentálne vládnutie v praxi.