<The> EEIG as an instrument for international cooperation in Slovakia - Buzinkayová, Mária
EEIG - European Economic Interest Groupings, situácia na Slovensku. Medzinárodná spolupráca malých a stredných podnikov (MSP). Legislatíva, zákony. Porovnanie s inými právnymi inštitúciami. EEIG v praxi. EEIG v Európskej únii a na Slovensku.