Potřeba ekonomického školství a budoucí směry ekonomického bádání - Kislingerová, Eva
Ekonomické školstvo v globalizovanom svete a problematika budúceho smerovania ekonomického výskumu. Prepojenie ekonómie s ostatnými humanitnými vedami a príprava budúcih ekonómov. Pedagogická činnosť v oblasti ekonómie s praxou reálnej ekonomiky.