Analysis of the interaction SME and housing and communal services in Ukraine - Griekhovodova, Oleksandra
Interakcia medzi malými podnikmi, domácnosťami a komunálnymi službami na Ukrajine. Štátne byty a komunálne hospodárstvo. Pozícia malých podnikov na Ukrajine. Podmienené partnerstvo medzi malými podnikmi a domácnosťami.