Možnosti participace pracovníků podniku v projektech čistší produkce - Kulhavý, Viktor
Programy environmentálnej výchovy, vzdelávania a osvety v rámci primárneho, sekundárneho či terciálneho stupňa vzdelávánia. Environmentálne vzdelávanie v podnikoch ako oblasť, ktorej je venovaná nedostatočná pozornosť. Podpora participácie pracovníkov pri implementácii dobrovoľných nástrojov ochrany životného prostredia v podniku.