Influence of financial crisis on the Slovak mechanical engineering companies - Hudák, Igor, 1985-
Profil strojného inžinierstva v Slovenskej republike. Vývoj kvantitatívnej úrovne strojného inžinierstva v rokoch 2006-2010. Produkcia strojného inžinierstva. Pridaná hodnota kategórie strojného inžinierstva. Hodnotenie vplyvov ekonomickej krízy na slovenské strojné inžinierstvo.