Timing stratégia investovania na kapitálových trhoch v čase hospodárskej krízy - Adamík, Marián
Market timing predstavuje obchodnú stratégiu, ktorá sa snaží odhadovať budúce pohyby cien finančných inštrumentov a na základe týchto odhadov určovať nákupné a predajné rozhodnutia. Taktiež predstavuje prostriedok na zníženie rizika v portfóliu. Fundamentálna analýza ako mocná zbraň.