Specifika českých profesionálních sportovních klubů z pohledu finanční analýzy - Novotný, Jiří
Ekonomické porovnanie popredných českých profesionálnych futbalových a hokejových klubov. Metódy finančnej analýzy posudzujúce výkonnosť podnikov. Ukazovatele rentability, likvidity, zadĺženosti a modely bankrotu. Celková ekonomická situácia českých športových klubov.