Vanád - atraktívna investičná príležitosť - Árendáš, Peter, 1986-
Vanád - kov vysoko odolný voči korózii a pôsobeniu kyselín, nie je bežnou, na burze obchodovanou komoditou. Objavenie vanádu, cenový vývoj vanádu, produkcia a rezervy vanádu. Rast cien vanádu a ako z neho ťažiť. Vanád sa pre najbližšie roky javí ako veľmi atraktívna investícia. Najjednoduchší je nákup akcií spoločností vanád ťažiacich. Očakáva sa, že v najbližšej budúcnosti sa vanád stane investičnou hviezdou.