<The> process of facility location - Hutera, Milan
Lokalita vhodná na podnikanie. Faktory ovplyvňujúce lokalizáciu. Proces umiestnenia zariadenia, vybavenia - dve základné fázy: fáza zberu informácií a fáza rozhodovania. Význam fázy zberu informácií.