Relationship between localization of creative occupations and urban amenities in the Slovak Republic - Chovanec, Martin
Význam kreativity v hospodárskom vývoji, kreatívna ekonomika. Kreatívni jedinci, ich lokácia a vybavenosť miest Slovenskej republiky. Kreatívne profesie. Lokalizácia faktorov kreatívnych pracovníkov. Metodológia, výsledky, záverečné poznámky.