Environmentálne vzdelávanie k trvalo udržateľnému rozvoju na Slovensku - Bosák, Martin, 1967-
História a analýza zdrojových dokumentov a súčasný stav environmentálnej výchovy k trvaloudržateľnému rozvoju na Slovensku. Akčný plán výchovy a vzdelávania k TUR a úlohy pre vysoké školy. Bariéry a príležitosti pri implementácii úloh Akčného plánu v pilieri výchova a vzdelávanie.