social market economy model and its present day relevance - Lisý, Ján
Model sociálne trhovej ekonomiky v Európskej únii. Základy modelu sociálne trhovej ekonomiky. Podmienky a predpoklady modelu sociálne trhovej ekonomiky. Záujmové skupiny a nový feudalizmus. História modelu sociálne trhovej ekonomiky.