<The> impact of the financial and economic crisis on the Slovak Republic - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Korene krízy. Finančná kríza v Slovenskej republike. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku. Protikrízové opatrenia prijaté na zvýšenie zamestnanosti.